Termeni și condiții

Termeni și condiții


Termeni și Condiții

Bun venit la Dermasan, cabinetul de dermatologie și estetică medicală! Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza serviciile noastre. Accesul și utilizarea serviciilor noastre implică acceptarea acestor Termeni și Condiții.

1. Accesul și Utilizarea Serviciilor: Prin accesarea și utilizarea serviciilor oferite de Dermasan, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții și toate legile și reglementările aplicabile. Nu sunteți autorizat să utilizați serviciile noastre în mod necorespunzător sau în scopuri ilegale.

2. Confidențialitatea Informațiilor: Suntem dedicati protejarii confidentialitatii si securitatii informatiilor personale ale clientilor nostri. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord că informațiile dvs. personale pot fi colectate și utilizate conform Politicii noastre de Confidențialitate.

3. Programări și Anulări: Pentru a programa o consultație sau un tratament la Dermasan, vă rugăm să contactați cabinetul nostru pentru a verifica disponibilitatea. În cazul în care doriți să anulați o programare, vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 24 de ore înainte de programare.

4. Plăți și Tarife: Plățile pentru serviciile noastre trebuie efectuate conform tarifelor stabilite de cabinetul nostru. Vă rugăm să verificați și să confirmați tarifele și modalitățile de plată înainte de a efectua o programare sau de a utiliza serviciile noastre.

5. Responsabilitatea Utilizatorului: Utilizatorul este responsabil pentru utilizarea înțeleaptă și corespunzătoare a serviciilor noastre. Nu suntem responsabili pentru niciun prejudiciu sau pierdere suferită de utilizator ca rezultat al utilizării sau incapacității de a utiliza serviciile noastre.

6. Drepturile de Autor și Proprietatea Intelectuală: Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor furnizate în cadrul serviciilor noastre sunt deținute de Dermasan sau de proprietarii noștri de drepturi de autor. Utilizatorul nu are dreptul să copieze, să modifice sau să redistribuie conținutul fără permisiunea noastră sau a proprietarilor noștri de drepturi de autor.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau revizui acești Termeni și Condiții în orice moment fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site-ul nostru web. Utilizarea continuă a serviciilor noastre după astfel de modificări reprezintă acceptarea acestor modificări.

8. Contact: Pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate pe site-ul nostru web.

Prin accesarea și utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.