Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate


Politica de Confidențialitate

La Dermasan, respectăm și ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale în conformitate cu prevederile legale și standardele etice în vigoare. Această Politică de Confidențialitate explică cum colectăm, folosim, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale în cadrul cabinetului nostru de dermatologie și estetică medicală. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege cum gestionăm datele dvs. personale.

1. Informații Colectate: Colectăm informații personale în mod direct de la dvs. atunci când vă înregistrați pentru consultații, proceduri sau tratamente la Dermasan. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la: nume, dată de naștere, adresă de e-mail, număr de telefon, istoric medical și orice alte informații relevante pentru tratamentul și îngrijirea pielii dvs.

2. Utilizarea Informațiilor: Informațiile dvs. personale sunt folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor de dermatologie și estetică medicală, inclusiv programări, evaluări medicale, tratamente și comunicări legate de îngrijirea pielii. Nu vom utiliza sau dezvălui informațiile dvs. personale în alte scopuri fără consimțământul dvs. prealabil.

3. Protecția Informațiilor: Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării neautorizate. Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile împotriva pierderii, accesului neautorizat sau oricăror modificări.

4. Partajarea Informațiilor: Nu vom partaja informațiile dvs. personale cu terțe părți fără consimțământul dvs. prealabil, cu excepția cazurilor în care este necesar din punct de vedere legal sau pentru furnizarea serviciilor solicitate de dvs. În aceste cazuri, vom lua măsuri adecvate pentru a asigura confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale.

5. Accesul și Corectarea Informațiilor: Aveți dreptul să accesați și să corectați informațiile dvs. personale pe care le deținem. Dacă doriți să accesați sau să corectați informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate la sfârșitul acestei politici.

6. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate: Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau revizui această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site-ul nostru web. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

7. Contact: Pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate sau la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numărul de telefon furnizate pe site-ul nostru web.

Această Politică de Confidențialitate intră în vigoare începând cu data de 25.03.2024 și se aplică tuturor informațiilor personale colectate de Dermasan.