Estetică medicală

La DermaSan ai parte
de cele mai bune tratamente

Serviciile noastre la DermaSan reflectă angajamentul nostru pentru excelență și satisfacția pacienților noștri. Într-un cadru modern și echipat cu cele mai recente tehnologii, oferim o gamă completă de tratamente dermatologice și estetice personalizate, adaptate nevoilor tale individuale. De la proceduri non-invazive de întinerire a pielii la terapii avansate pentru probleme dermatologice, echipa noastră de experți în domeniul dermatologiei și esteticii medicale se străduiește să-ți ofere rezultate remarcabile. În plus, asigurăm o comunicare deschisă și transparentă, explicând fiecare pas al procesului și răspunzând la întrebările tale. La DermaSan, fiecare serviciu este conceput pentru a-ți îmbunătăți încrederea și a-ți evidenția frumusețea naturală, contribuind astfel la o experiență cu adevărat unică și revitalizantă.

Estetică medicală

La DermaSan ai parte
de cele mai bune tratamente

Descoperă secretul fumuseții la DermaSan – Estetică medicală de înaltă calitate în Timișoara

Bine ați venit la DermaSan, destinația ta pentru estetică medicală în Timișoara! Suntem o echipă de specialiști dedicați să vă ajutăm să vă îmbunătățiți aspectul și să vă recăpătați încrederea în sine prin intermediul unor tratamente avansate și personalizate de estetică medicală.

Servicii de estetică medicală:

La DermaSan, oferim o gamă largă de tratamente estetice menite să vă ajute să vă atingeți obiectivele de frumusețe și să vă îmbunătățiți aspectul în mod natural și non-invaziv. Printre serviciile noastre se numără:

 1. Augmentare cu acid hialuronic: Ridicați-vă frumusețea naturală cu ajutorul injectărilor de acid hialuronic, care pot oferi volum și hidratare în zonele dorite ale feței și corpului.
 2. Injectare Toxină botulinică: Redefiniți aspectul feței și reduceți semnele de îmbătrânire cu ajutorul tratamentelor cu toxina botulinică, care pot atenua liniile fine și ridurile.
 3. Terapia PRP (Plasmă bogată în trombocite): Stimulați regenerarea celulară și îmbunătățiți textura și tonusul pielii cu ajutorul terapiei PRP, care utilizează plasmă bogată în trombocite pentru a revitaliza și rejuvena pielea.
 4. Dermapen: Tratați cicatricile, ridurile și petele pigmentare cu ajutorul terapiei cu Dermapen, o formă avansată de micro-needling care stimulează producția de colagen și elastină în piele.
 5. Peeling chimic: Îmbunătățiți textura și luminozitatea pielii cu ajutorul peelingurilor chimice, care elimină celulele moarte și promovează regenerarea celulară pentru o piele mai netedă și mai strălucitoare.
 6. Stimularea colagenului: Revitalizați și întinereșteți pielea cu ajutorul tratamentelor de stimulare a colagenului, care ajută la restabilirea fermității și elasticității pielii pentru un aspect mai tânăr și mai proaspăt.
 7. Mesoterapie: Hidratați și hrăniți pielea în profunzime cu ajutorul tratamentelor de mesoterapie, care folosesc injecții cu substanțe nutritive pentru a revitaliza și rejuvena pielea.
 8. Terapie laser: Corectați imperfecțiunile pielii și îmbunătățiți textura și tonusul cu ajutorul terapiei laser, care poate trata eficient petele pigmentare, cicatricile, venele inestetice și alte probleme dermatologice.
 9. Îndepărtarea vergeturilor: Redefiniți aspectul pielii și reduceți vizibilitatea vergeturilor cu ajutorul tratamentelor specializate de îndepărtare a vergeturilor, care pot estompa semnele lăsate de acestea.

De ce să alegi DermaSan pentru estetică medicală?

 1. Expertiză profesională: Echipa noastră de specialiști în estetică medicală are experiență vastă și este dedicată să vă ofere cele mai bune rezultate posibile.
 2. Tehnologie avansată: Utilizăm cele mai recente tehnologii și tratamente pentru a asigura eficacitatea și siguranța tratamentelor noastre.
 3. Abordare personalizată: Ne concentrăm pe nevoile și obiectivele individuale ale fiecărui pacient și elaborăm planuri de tratament personalizate pentru a asigura cele mai bune rezultate.
 4. Confort și siguranță: Cabinetul nostru oferă un mediu confortabil și sigur, unde pacienții se simt relaxați și în siguranță în timpul tratamentelor.

Indiferent de necesitățile dumneavoastră estetice, la DermaSan veți găsi soluțiile și serviciile de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele de frumusețe.

Augmentare cu acid hialuronic

Volumizare buze
Volumizare pomeți

Injectare toxină botulinică

Terapia PRP

Dermapen

Peeling chimic

Stimulare de colagen

Mesoterapie

Corecție cearcăne

Terapie laser

Rejuvenare
Depigmentare
Cuperoză