Mezoterapie în Timișoara, la clinica DermaSan

Mezoterapia este o metodă naturală de tratament folosită în medicina estetică și constă în introducerea în tegument a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți, acid hialuronic și aminoacizi ,fiind considerată elixir al frumuseții.

Mezoterapia are efect de  antiîmbatranire la nivelul pielii și efect de întinerire la nivelul zonelor ridate, cum ar fi: față,mâini, decolteu.

Mezoterapia este utilă și în tratarea petelor pigmentare, diminuarea cearcănelor,  ștergea ridurilor și diminuarea porilor.

Mezoterapia este, de asemenea, utilă și în tratarea vergeturilor, a celulitei, precum și pentru diminuarea depozitelor de grăsime. Protocolul terapeutic este stabilit împreună cu medicul specialist dermatolog, în funcție de gravitatea problemelor.

Câte ședințe de mezoterapie sunt recomandate?

În general sunt recomandate un număr de 3 -6 ședințe, distanțate la un interval de 2-4 săptămâni ,rezultatele fiind satisfăcătoare încă de la prima ședință.

Mezoterapia la nivelul scalpului – tratament împotriva căderii părului

Mezoterapia de scalp sa dovedit a fi una dintre cele mai eficiente soluții în tratarea căderii părului. Datorită injectării la nivelul rădăcinii firului de păr, a cocktailului format din vitamine ,aminoacizi și acid hialuronic, garantăm o regenerare sigură și imediată .

Vă așteptăm la clinica DermaSan în Timișoara, pentru o  consultație dermato-estetică oferită de medicul nostru dermatolog, Dr. Borislava Urda pentru a stabili protocolul terapeutic pentru cea mai naturală metodă de întinerire.

Mezoterapie în Timișoara la clinica DermaSan, cu 100%  rezultate garantate.

Lasă un comentariu