Program:Lu - Vi, 09:00 - 20:00

Epilare definitivă cu laser Timisoara

Epilare definitiva

Epilare definitivă cu laser Timișoara

DermaSan deține cel mai performant laser de epilare definitivă din Timișoara.
Procedura va fi executată de personal medical calificat, cu o consultație dermatologică gratuită în prealabil, pentru a vă garanta cea mai calitativă epilare definitivă cu laser Timișoara.

EPILARE DEFINITIVĂ LASER

Epilare definitivă cu laser Timișoara

La DermaSan tehnologia laser de ultima generație în domeniul epilării definitive va fi executată de medici dermatologi calificați în acest domeniu pentru cele mai satisfăcătoare rezultate și siguranța pacientului.

Laser Magma Dioda 808nm este una dintre cele mai revoluționare, sigure și eficiente tehnologii în epilare definitivă cu laser în Timișoara și în întreaga lume.

Pulsurile mici și concentrate de energie laser acționează cu precizie asupra firului de păr, distrugându-l complet astfel încât rezultatele tratamenului sunt incomparabile ca și eficacitate și siguranță față de alte aparate precum IPL/SPL.

SISTEMUL DE EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER – MAGMA

Laserul Magma cu aplicator Laser Dioda 808nm face posibil ca firele de păr sa  se reducă în proporție de 60%  după prima ședință de tratament, deoarece a fost conceput pentru a fi cel mai performant sistem de laser  pentru îndepărtarea părului, eficient în cazul tuturor tipurilor de piele de la cea mai deschisă până la cea mai închisă ( foto tip cutanat I-VI conform clasificării Fitzpatrick).

Designul unic, sistemul inovator de răcire și lungimea mare a undei de penetrare permit obținerea de rezultate eficiente, permanente și sigure în îndepărtarea firului de păr, pacienta simțind un disconfort minim a pulsului în timpul procesului de epilare definitivă cu laser. În timp ce firul de păr va fi neutralizat complet, suprafața tratată nu va suferi leziuni.

METODA DE FUNCȚIONARE A LASERULUI

Magma Laser dioda 808nm produce impulsuri mici și concentrate de energie laser care acționează cu precizie asupra firului de păr, distrugându-l complet. Raza laser este direcționată prin piesa de răcire a aparatului astfel încât tegumentul nu vine în contact direct cu impulsul fierbinte, iar țesuturile învecinate nu vor suferi leziuni.

NUMĂRUL DE ȘEDINȚE NECESAR EPILĂRII DEFINITIVE

Firul de păr se află în 3 stadii de creștere și anume: anagen-activ, catagen-repaus și telogen-cădere, tratamentul reușește eliminarea firelor de păr în 6-8 ședințe la interval de 3-6 săptămâni după care urmează perioadă de întreținere o  data pe an.

Epilare definitiva

Epilare definitivă cu laser Timișoara, la DermaSan.

Profită de laserul Magma cu dioda 808nm, cel mai performant și eficient laser din lume, acum la Timișoara. Un medic dermatolog din cadrul cabinetului DermaSan, din Timișoara, vă oferă cea mai eficientă și sigură epilare definitivă cu laser în Timișoara.

Certificates

Professional Certificates

Epilare definitiva cu laser Timisoara

CONTACTEAZA UN DERMATOLOG