Program:Lu - Vi, 09:00 - 20:00
Programare+40 0721 300 132

COVID-19

001-mask1
002-handwash1
003-wash-your-hands1
004-distance1
005-spray1

Cabinetul DermaSan este deschis la program normal 5 zile pe săptămână. În urma crizei sanitare am implementat politici și proceduri stricte pentru a asigura siguranța și bunăstarea pacienților și personalului echipei noastre. Puteți fii siguri că DermaSan va pune întotdeauna siguranța pe primul loc, întrucât vom continua să oferim îngrijiri dermatologice excepționale pacienților și comunității noastre – prin urmarea cu strictețe a tuturor standardelor de curățenie și siguranță. Ne mândrim cu un mediu de sănătate curat și sigur; suntem extrem de harnici.

Mai jos sunt câteva dintre protocoalele noastre de siguranță îmbunătățite pentru a vă proteja sănătatea:

SCANAREA TEMPERATURII

Odată ce pacienții sunt chemați la birou, un membru al personalului îi va saluta la ușă și îi va verifica temperatura. În cazul în care pacientul are febră, li se va cere să își reprograma programarea și să se adreseze serviciului de urgență 112. Rețineți: dacă ați fost într-un mediu fierbinte, acesta vă poate afecta temperatura. Așadar, evitați să fiți expuși la temperaturi extreme înainte de programare.

SIGURANȚA

Fiecare client va purta OBLIGATORIU masca de protecție care va acoperii gura și nasul.

Fără vizitatori – vizitatorii care însoțesc pacientul vor fi rugați să aștepte în mașina lor, dacă nu sunt necesari pentru a ajuta pacientul. Dacă pacientul este minor, un părinte va fi permis cu pacientul.

Pentru a reduce răspândirea germenilor, rugăm pacienții și personalul să se abțină de la strângerea mâinilor.

Suprafețele utilizate în mod obișnuit, cum ar fi scaunele de cameră pentru examene, perne pentru sala de examinare, distribuitoarele de săpun și igienizatoare, mânerele de mâncare și stilourile vor fi curățate și dezinfectate între întâlnirile pacienților.
Toți membrii echipei de la personalul biroului până la clinicieni practică spălarea pe mâini frecvent și corect. Acest obicei a fost întotdeauna în vigoare.

Vom continua să respectăm și să depășim standardele stabilite de autorități și de departamentele de sănătate publică de stat pentru a ne asigura că practicile noastre sunt executate intr-un mediu curat și sigur.

Vă mulțumim pentru respectarea regulamentului și vă dorim multă sănătate!

 

Pentru mai multe detalii sau informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0721 300 132.