Program:Lu - Vi, 09:00 - 20:00
Programare+40 0721 300 132

DermaSan

Dermatologie Timisoara

De ce să ne alegi ?

Pacienții aleg DermaSan, deoarece este un cabinet dermatologic și estetic în Timișoara, într-o zonă accesibilă, cu aparatură de ultima generație.

Medicii și asistenții medicali, va stau la dispoziție, pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă oferă tratamente adecvate cerințelor și nevoilor dumneavoastră.

Pacienții mulțumiți reprezintă satisfacția echipei DermaSan. “FRUMUSEȚEA VINE DIN INTERIOR, NOI AVEM GRIJĂ DE EXTERIOR”

Aparate Performate 100%
Tratamente Laser 100%
Dermatologi Profesionoști 100%

Cabinet dermatologic în Timișoara. DermaSan Dr. Borislava Urda medic specialist dermatolog.

Echipa DermaSan

Echipa Medicală

Dr. Borislava Urda

Dermato-Venerolog

Dr. Suma Krisztina

Dermato-Venerolog

Asist. Dima Bianca

Asistent medical generalist
Cabinet dermatologic în Timisoara

Ce vă oferim

Dermatologia pediatrică se ocupă diagnosticarea și tratarea afecțiunilor de piele la copii. Dermatologii pediatrici tratează copiii de la naștere până la adolescență. Dacă copilul dumneavoastră are o afecțiune a pielii , cum ar fi un semn de naștere ,

eczemă , negii sau psoriazis , un dermatolog pediatru are experiența și calificările pentru a trata copilul dumneavoastră. Dermatologii pediatrici tratează o mare varietate de afecțiuni pediatrice prin utilizarea celor mai recente metode de tratament disponibile.

Dermatologia estetică sau medicina estetică se ocupă cu îmbunatatirea aspectului fizic prin tratamente pentru, cicatrici, laxitate cutanata, riduri, molare, pete hepatice, exces de grasime,

celulita, parul nedorit, decolorarea pielii si venele spider. În mod tradițional, medicina estetică include dermatologia, chirurgia reconstructivă și chirurgia plastică.

Chirurgia dermatologică se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și îmbunătățirea aspectului pielii, părului, unghiilor etc. prin diferite metode chirurgicale, reconstructive și nechirurgicale. Scopul chirurgiei dermatologice este de a repara și / sau îmbunătăți funcția și aspectul țesutului pielii.

Exemple de proceduri chirurgicale dermatologice includ tratamente anti-îmbătrânire, umpluturi pentru țesuturi moi injectabile și implantabile, tratamente pentru toxine botulinice, corectarea cicatrizării acneei, peeling chimic, liposucție tumescentă, terapie cu venei, restaurare a părului, chirurgie cu laser, tratament pentru cancerul de piele etc.

Dermatoscopia, cunoscută și sub denumirea de dermoscopie este studiul leziunilor cutanate cu un dermatoscop. Un dermatoscop permite dermatologilor să distingă tumori benigne de tumori maligne, în special în diagnosticarea melanomului. . Alte leziuni canceroase care pot fi diagnosticate prin dermatoscopie includ angioame, carcinoame bazale, cilindrom, dermatofibrom, keratoză seboreică și carcinoame de celule scuamoase.

Dermatoscopia digitală, cunoscută și sub denumirea de dermatoscopie video, ajută clinicienii să monitorizeze leziunile cutanate potențial canceroase. Imaginile digitale sunt preluate, stocate și comparate cu imaginile de la următoarea vizită a pacientului. Dacă leziunea se schimbă, poate necesita excizie. Dacă leziunea rămâne aceeași în timp, este cel mai probabil benign.

Epilarea cu laser este o procedură medicală care utilizează un fascicul concentrat de lumină (laser) pentru a elimina părul nedorit.
În timpul îndepărtării părului laserul emite o lumină absorbită de pigmentul (melanina) din păr.

Energia luminoasă este transformată în căldură, ceea ce dăunează foliculii de păr care produc firele de păr. În funcție de zona, eliminarea definitivă ( epilarea definitivă )  a părului necesită între 5 – 10 ședințe.

Cabinet dermatologic în Timisoara

DermaSan by Dr. Borislava Urda

La DermaSan- Medicină tradițională se îmbină armonios cu frumusețea, iar tehnologia avansată cu ambientul primitor.

DermaSan este un cabinet medical de dermatovenerologie, specializat în diagnosticul și tratamentul diferitelor afecțiuni ale pielii, dermatochirurgie și dermatoestetica sau medicină estetică.

Ne păsa de pacienții noștri și de asigurarea unei stări de bine pe termen lung, de aceea oferim profesionalism, timp, răbdare și discreție într un cabinet medical primitor cu aparatură de ultima generație.

Relația medic-pacient este foarte importantă pentru noi, veți beneficia de o consultație amănunțită, oferim timp fiecărui pacient în funcție de necesitate pentru a oferi un diagnostic corect și tratament individualizat.

Asigurăm de asemenea tratament chirurgical al afecțiunilor cutanate cu personal calificat și aparatură adecvată.

Oferim tratamente de întinerire și înfrumusețare precum și un tratament de epilare definitivă cu laser de înaltă calitate datorită laserului Magma 808nm unul dintre cele mai performanțe aparate care constituie piesă de rezistentă a cabinetului și care oferă unul dintre puținele tratamente cu adevărat eficiente în ceea ce privește tratarea rapidă a acneei active și a onicomicozei  ( ciupercă unghiei ).

Atât rezultatele obținute cât și pacienții mulțumiți constituie satisfacția cabinetului DermaSan.

DermaSan este un cabinet dermatologic, în Timișoara, unde veți beneficia de consultație, diacnostic corect și tratament individualizat de un medic dermatolog cu experiență.

Recomandari

Ecaluările pacienților

Claudiu Bandareu

Da, recomand cu încredere DermaSan din Timișoara. Servicii și tratamente dermatologice de cea mai bună calitate. Mulțumesc pentru tratament.

Claudiu Bandareu

Popa Diana

Recomand Clinica DermaSan din Timișoara. Pacienții sunt tratați cu amabilitate, personalul medical oferă tratamente eficiente. Sunt mulțumită.

Popa Diana

Camelia Miutescu

Implicarea personalului de la Clinica DermaSan, din Timișoara, este admirabilă. Ești tratat cu respect, iar serviciile medicale sunt eficiente.

Camelia Miutescu

Epilare definitiva în Timisoara

Epilare definitivă cu laser

Cel mai performant aparat de epilare definitivă cu laser, acum în Timișoara, la DermaSan. Te așteptăm!
SUNĂ ACUM

Follow on Instagram

[instagram-feed]